Nieuwe banner voor stripwinkel Het Besloten Land
Volledig scherm
Nieuwe banner voor stripwinkel Het Besloten Land © Evert Wouters

Nieuw spandoek voor stripwinkel nadat vandalenstreek vorige vernielde: “Een spijtbetuiging? Die is er nog niet gekomen.”

LeuvenToen een vandaal in april het iconische spandoek van stripwinkel Het Besloten Land vakkundig vernielde, beloofden de uitbaters daags nadien niet bij de pakken te blijven zitten. Ze deden opnieuw een beroep op bevriende tekenaar Erik Kriek, die een nieuw tafereel uit zijn pen schudde. 

0 reacties

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Doodsoorzaak van papa oehoe is gekend na lijkschouwing: “Geliefde uil stierf aan duivenherpes”
  PREMIUM
  Leuven

  Doodsoor­zaak van papa oehoe is gekend na lijkschou­wing: “Geliefde uil stierf aan duivenher­pes”

  Een lijkschouwing van de plots overleden papa oehoe in Leuven heeft de doodsoorzaak aan het licht gebracht. De uil had duivenherpes opgelopen na het eten van een besmette duif en dat is hem fataal geworden. Dat is het resultaat van het onderzoek van Wildlife Health Ghent. “Het ging niet om een jachtincident of om een kogel. Ook vergiftiging konden we na toxicologisch onderzoek uitsluiten”, aldus dierenartse Naomie Terriere.
 3. ZOMERBARTIP. Costa Hoppa: van vers gebakken taart en koekjes tot openluchtfuif en bigband
  PREMIUM
  Tienen

  ZOMERBAR­TIP. Costa Hoppa: van vers gebakken taart en koekjes tot openlucht­fuif en bigband

  Zomerbar Costa Hoppa gaat zijn laatste week in. Voor wie nog geen bezoekje heeft gebracht aan het oud college in Tienen, wordt het dringend tijd. Op weekdagen is de zomerbar in handen van de bewoners van het Huis in de Stad. Zij verwennen je met een drankje en tal van lekkers. In het weekend wordt het college omgetoverd tot een heus feest decor. Wij gingen alvast eens een kijkje nemen.