Het hoofdkantoor van Cera werd vooraf al getipt als mogelijke winnaar.
Volledig scherm
Het hoofdkantoor van Cera werd vooraf al getipt als mogelijke winnaar. © Anja Van Eetveldt

Nieuw hoofdkantoor van CERA wint Belgische Oscar van de vastgoedsector

De beste Belgische vastgoedprojecten van 2019 zijn donderdagavond bekroond tijdens de tweede editie van de Real Estate Society (RES) Awards, oftewel de Oscars van de vastgoedsector. Grote winnaars dit jaar zijn: het nieuwe hoofdkantoor van CERA in het centrum van Leuven, Tivoli GreenCity, een nieuwe duurzame woonwijk middenin Brussel en de Chocoladefabriek in Tongeren. 

0 reacties

 1. Halen zes gedetineerden Leuven Centraal slag thuis om vanaf volgend jaar online te studeren aan KU Leuven? “Tegen 2024 zal zelfs iedere gevangene online kunnen”
  PREMIUM
  LEUVEN

  Halen zes gedetineer­den Leuven Centraal slag thuis om vanaf volgend jaar online te studeren aan KU Leuven? “Tegen 2024 zal zelfs iedere gevangene online kunnen”

  De zes gedetineerden die via de burgerlijke rechtbank online toegang eisen tot het KUL-leerplatform Toledo lijken hun slag thuis te halen. Bij aanvang van het volgende semester in 2022 zou het mogelijk moeten zijn om de uniefcolleges mee live te volgen. “Tegen 2024 zal zelfs iedere gedetineerde in zijn cel online kunnen”, belooft de raadsman, die de FOD Justitie vertegenwoordigt.
 2. TIPS. De leukste halloweentochten in Leuven en het Hageland: griezelen van Diest tot Loonbeek
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  TIPS. De leukste halloween­toch­ten in Leuven en het Hageland: griezelen van Diest tot Loonbeek

  Halloween staat opnieuw voor de deur. In de nacht voor Allerheiligen komen monsters en geesten weer even tot leven, want op 31 oktober spoken ze er zoals elk jaar op los. Zin om vrienden en familie eens goed bang te maken? Of wil je zelf eens goed bang gemaakt worden? Onze regio kent heel wat leuke wandelingen in het thema. Verschillende verenigingen organiseren een eigen halloween-, griezel-, of heksentocht. Wij geven je alvast een aantal tips voor de regio Leuven en het Hageland. Durf jij ernaartoe te gaan?