Voor ex-gevangenen is hulp bij hun integratie in de samenleving altijd welkom en project Darius maakt daar werk van.
Volledig scherm
Voor ex-gevangenen is hulp bij hun integratie in de samenleving altijd welkom en project Darius maakt daar werk van. © Vertommen

Nieuw buddyproject zoekt vrijwilligers

LeuvenGroep Intro uit Leuven heeft een nieuw buddyproject gelanceerd. Bedoeling is om ex-gedetineerden of bijna ex-gedetineerden te helpen bij hun integratie in de maatschappij.

0 reacties

  1. Met zijn elektrische fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”
    PREMIUM

    Met zijn elektri­sche fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”

    “Doorgedreven comfort, fietsveiligheid en een rijervaring waar je alleen maar gelukkig van kan worden.” Met de ÅSKA BIKE, die eind deze maand officieel wordt gelanceerd, wil ondernemer Filip Dehing (51) uit Leefdaal de elektrische fiets ‘revolutioneren’. Daarvoor doet hij uitsluitend een beroep op gespecialiseerde Belgische en Europese leveranciers. “Met enkele belangrijke zaken onderscheiden wij ons van de concurrentie.” Koken kost geld, zo blijkt uit het prijskaartje van de tweewieler.