De Velodroom in Leuven is geliefd bij fietsers maar ook bij cultuurliefhebbers.
Volledig scherm
De Velodroom in Leuven is geliefd bij fietsers maar ook bij cultuurliefhebbers. © Vertommen

Niet te missen op de Velodroom in Leuven: ‘Drumming’ van Rosas

LeuvenVerwacht je aan een draaikolk van levensvreugde want tussen 6 en 12 juni kan je op de Velodroom in Leuven genieten van ‘Drumming’ van het bekende dansgezelschap Rosas.

0 reacties

  1. Een nieuw icoon voor Leuven…ontwerp voor Podiumkunstenzaal van het Londense bureau Sergison Bates is goedgekeurd: “Het gebouw volgt de zigzaglijn van het dakenlandschap in de Brusselsestraat”
    PREMIUM
    Leuven

    Een nieuw icoon voor Leuven…ontwerp voor Podiumkun­sten­zaal van het Londense bureau Sergison Bates is goedge­keurd: “Het gebouw volgt de zigzaglijn van het dakenland­schap in de Brusselse­straat”

    De Hertogensite in Leuven ondergaat momenteel een transformatie en de Podiumkunstenzaal in de Brusselsestraat zal het ‘landmark’ bij uitstek worden in de vernieuwing van de wijk. Zopas keurde het stadsbestuur het ontwerp van het Londense bureau Sergison Bates architects goed. Het gebouw moet Leuven op cultureel gebied nog meer op de kaart zetten. Het ziet er bijzonder futuristisch uit, maar het heeft ook iets van de historische traditie.