Na een vraag van een inwoner blijkt dat er voor de parking onder de Bruul, waar toch al enkele jaren sprake van is, nog steeds geen businessplan bestaat.
Volledig scherm
Na een vraag van een inwoner blijkt dat er voor de parking onder de Bruul, waar toch al enkele jaren sprake van is, nog steeds geen businessplan bestaat. © Foto Vertommen

"Niet eens businessplan voor Bruulparking"

LEUVENDe geplande ondergrondse Bruulparking ligt opnieuw onder vuur. Deze keer omdat een burger inzage had gevraagd in het dossier en te horen kreeg dat er nog geen businessplan beschikbaar is voor het veelbesproken project.

 1. Dronken bromfietser (42) lichtgewond na val
  Leuven

  Dronken bromfiet­ser (42) lichtge­wond na val

  Zaterdagavond even voor 18 uur werd een 42-jarige bestuurder van een bromfiets uit Kessel-Lo met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis nadat hij in de Overwinningsstraat in Kessel-Lo tegen de grond was gegaan. De veertiger, die klaagde van felle pijn aan een enkel en schouder, werd ter plaatse verzorgd door een toevallig passerende huisarts. Daarna werd hij voor verdere zorgen overgebracht naar het ziekenhuis. De man legde een positieve ademtest af.
 2. RESTOTIP Piano A: ‘apulian pizza’ met authentieke ingrediënten
  PREMIUM
  Leuven

  RESTOTIP Piano A: ‘apulian pizza’ met authentie­ke ingrediën­ten

  Je zou bij wijze van spreken elke plavei van alle wegen die naar Rome leiden kunnen benoemen met de naam van een Italiaans restaurant uit ons land maar af en toe kom je nog een echt authentiek pareltje tegen. Dat was zopas het geval toen we Piano A ontdekten in de Ravenstraat in Leuven. “We werken zoveel mogelijk met ingrediënten uit de regio Puglia. Zelfs het water komt uit onze geboortestreek”, aldus de jonge uitbaters.
 1. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan

 2. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"