Een controle van de Leuvense politie bij een eerdere actie.
Volledig scherm
Een controle van de Leuvense politie bij een eerdere actie. © Vertommen

Niemand ontsnapt aan BOB-controle komende twee maanden: alle politiezones in regio plannen acties

Alle politiezones in onze regio bevestigen dat ze meedoen aan de BOB-campagne, die vrijdag 29 november start. Twee maanden lang lopen bestuurders een grotere kans om aan de kant gezet te worden om te blazen.

5 reacties

 • Jessica Tahon

  1 jaar geleden
  Elke dag bijna 12 uur op de baan en nog nooit controle gehad
 • Rudiger de Win

  1 jaar geleden
  Ik rijd 150 000 km per jaar en net 51 geworden en dikwijls moet ik blazen. Zeker al 25 keer in mijn 33 jaar in het verkeer en ook nog nooit BOB sleutelhanger gekregen.
 • Monique Maertens

  1 jaar geleden
  Ik doe 40000 km per jaar en al heel veel moeten blazen soms 's avonds soms in de vooravond telkens safe maar nog nooit een BOB sleutelhanger gehad
 • VITAL OP DE BEECK

  1 jaar geleden
  61 jaar, een 15 duizend kilometers per jaar, in mijn hele leven 1 keer controle gehad en nog nooit moeten blazen..... Hoe komt zoiets..... Waar zijn die flikken mee bezig
 • Heidi Koen Bosmans

  1 jaar geleden
  Heb al 12j rijbewijs, al 8j auto, nog nooit gedronken als ik moet rijden en ben daar trots op, wel rij ik soms bewust uren rond om toch ergens een controle te kunnen tegenkomen. Hoop dat ik het is kan meemaken. Geen woorden maar daden!!
 1. Vespa4rent verhuist van Rotselaar naar Glabbeek: “Zo kunnen liefhebbers meteen starten in de fruitgemeente van het Hageland”
  PREMIUM
  Rotselaar

  Vespa4rent verhuist van Rotselaar naar Glabbeek: “Zo kunnen liefheb­bers meteen starten in de fruitge­meen­te van het Hageland”

  De fruitbloesems staan op hun mooist, en dat brengt niet alleen hordes wandelaars en fietsers op de been, maar ook scooterrijders. Zo was Vespa4rent in Rotselaar - de grootste verhuurder van scooters in onze regio - afgelopen weekend volboekt. “Iedereen komt voor de bloesemroute", vertelt zaakvoerder David Dubru. Reden te meer voor het bedrijf om weldra richting het Hageland te verhuizen.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid