Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Vertommen

Net als in de film: passanten staan fiets af aan agenten in achtervolging en helpen zo mee fietsdief klissen

LeuvenAgenten te voet in de omgeving van het station van Leuven hebben zaterdagavond om 20.20 uur een gekende fietsendief gespot. De man had op dat moment een elektrische fiets aan de hand en wandelde in de richting van het perron, en wilde ermee op de trein stappen. Toen de verdachte de politie opmerkte, liet hij de fiets achter en zette het op een lopen.

 1. Amerikaanse studente crasht tegen muur
  Leuven

  Amerikaan­se studente crasht tegen muur

  Een 26-jarige Amerikaanse studente werd zaterdagavond even voor 23 uur met de ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg nadat ze op de hoek van de Heidebergstraat en de Koetsweg in Kessel-Lo tegen de muur van een woning was gereden en vervolgens tegen de grond ging. De dame verloor de controle over het stuur toen ze de berg af reed. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op in het aangezicht en aan de linkerarm. De vrouw, die op stap was geweest, legde een positieve alcoholtest af.
 2. Ed Sheeran doet een beroep op Leuvense webdesigner Webhero: “Fans die tickets willen, kunnen makkelijk met 300.000 tegelijk op website”
  PREMIUM
  Leuven

  Ed Sheeran doet een beroep op Leuvense webdesig­ner Webhero: “Fans die tickets willen, kunnen makkelijk met 300.000 tegelijk op website”

  Of het ligt aan het feit dat Leuven zich alsmaar nadrukkelijker op de internationale kaart zet weten we niet, maar websiteplatform Webhero heeft een bijzondere opdracht gekregen. Het Leuvense bedrijf maakte zopas de concertpagina voor niemand minder dan wereldster Ed Sheeran. “We hebben al heel wat ervaring met het bouwen van websites voor evenementen maar veel groter dan Ed Sheeran wordt het niet”, zegt mede-oprichter Jo Deferm.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).