Nele Symons aan het werk tijdens één van haar workshops.
Volledig scherm
Nele Symons aan het werk tijdens één van haar workshops. © Hills

Nele Symons (26) - zelf slechtziend- geeft make-up workshops voor blinden: “Mijn vijand is mijn sterkte geworden!”

De 26-jarige Nele Symons uit Leuven is de sterke vrouw achter ‘Make-up Heartist’. Als persoonlijke coach leert ze slechtzienden technieken aan om make-up aan te brengen bij zichzelf. Opvallend: op haar 19de werd Nele zelf geconfronteerd met een genetische oogziekte. “Mijn vijand is beetje bij beetje mijn partner en mijn eigenheid geworden. Vanuit mijn persoonlijke ervaring wil ik blinden en slechtzienden de kans geven om opnieuw te stralen.”

  1. Anna (37) in het gezicht gespuwd door agressieve vrouw omdat... ze geen kar gebruikte tijdens winkelen: “Ze blokkeerde minutenlang mijn auto”
    PREMIUM
    Bertem

    Anna (37) in het gezicht gespuwd door agressieve vrouw omdat... ze geen kar gebruikte tijdens winkelen: “Ze blokkeerde minuten­lang mijn auto”

    Het voorbije weekend heeft een bizar incident plaatsgevonden op de parking van de Aldi in Bertem. Anna (37) ging een paar kleine boodschappen doen voor haar kinderen, maar ze werd meermaals lastiggevallen door een vrouw van rond de 60 jaar. Zij kwam verbaal heel agressief uit de hoek, spuwde Anna in het gezicht, blokkeerde haar auto en sloeg minutenlang op haar ruit. Ze kon het niet verkroppen dat Anna geen winkelkar had tijdens het winkelen. Anna ging in shock aangifte doen bij de politie. “Het was echt vreselijk”, vertelt ze. “Ik heb vandaag een coronatest laten afnemen.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement