Bakkerij Alexandre werd vorige maand slachtoffer van de flessentrekker.
Volledig scherm
Bakkerij Alexandre werd vorige maand slachtoffer van de flessentrekker. © Patrick Vertommen

Nederlandse tafelschuimer betrapt in hotel en patisserie

LEUVENEen Nederlandse tafelschuimer moet zich in januari voor de correctionele rechtbank in Leuven verantwoorden. De smulpaap deed zich vorige maand tegoed aan lekkernijen in een Leuvense patisserie zonder te betalen.

 1. LEVENSVERHAAL. Leuven nam afscheid van kapper José Fumal: “Hij haalde uit het leven wat eruit te halen was en heeft op zijn 72 jaar voor een eeuw geleefd”
  PREMIUM
  Leuven

  LEVENSVER­HAAL. Leuven nam afscheid van kapper José Fumal: “Hij haalde uit het leven wat eruit te halen was en heeft op zijn 72 jaar voor een eeuw geleefd”

  Leuven is een levend monument armer: José ‘de coiffeur’ Fumal. De bekende kapper overleed op 27 januari op 72-jarige leeftijd na een relatief korte strijd tegen een zeldzame bloedkanker. Een groot verlies want de ‘schoon moustache’ was graag gezien, niet in het minst voor zijn aanstekelijke lach. “Veel verhalen zijn niet voor publicatie vatbaar maar zelfs op oudere leeftijd durfde hij nog kattenkwaad uithalen”, vertelt zijn zoon Kenneth. Hij gidst ons door het leven van de man die één van zijn paarden Turbo noemde en bekend stond als één van de betere dansers van de stad.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.