De man stond geparkeerd langs de Diestsesteenweg.
Volledig scherm
De man stond geparkeerd langs de Diestsesteenweg. © Vertommen

Nederlander ligt roes uit te slapen in gehavende wagen

KESSEL-LOEen geparkeerd voertuig met Nederlandse nummerplaten werd zondag omstreeks 10 uur opgemerkt op de Diestsesteenweg in Kessel-lo, in het gedeelte tussen de Leuvensestraat en de Vuurkruisenlaan. De bestuurder moest ontnuchteren in de cel.

 1. En plots verschenen er mobiele verkeerslichten –met aftelklok- in de Bondgenotenlaan maar wel om een erg goede reden
  Leuven

  En plots verschenen er mobiele verkeers­lich­ten –met aftelklok in de Bondgeno­ten­laan maar wel om een erg goede reden

  In de Bondgenotenlaan in Leuven verschenen zopas mobiele verkeerslichten ter hoogte van de werf van YOU, een nieuw woonproject met 142 studio’s en studentenkamers. Na heel wat meldingen over de onveilige verkeerssituatie werd er ingegrepen. “De Lijn wou het proberen zonder verkeerslichten maar dat bleek dus niet haalbaar”, zegt schepen Dirk Vansina (CD&V).
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.