Evy Luyckx heeft In Den Boule overgenomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Evy Luyckx heeft In Den Boule overgenomen. © Vertommen

Nadat deuren maandenlang potdicht bleven: legendarisch studentencafé heropent met nieuwe cafébazin Evy (31). “En In Den Boule blijft gewoon In Den Boule”

LeuvenHet was even schrikken aan het begin van het academiejaar, toen de zware houten deur van het legendarische studentencafé In Den Boule potdicht bleven. Na een intern meningsverschil deden de vorige eigenaars de staminee aan het einde van vorig academiejaar van de hand, maar sinds twee dagen is er een nieuwe cafébazin in town.

0 reacties

  1. Hij woonde drie jaar in een yurt, was niet verkozen in 2018 en schopt het nu tot voorzitter van de gemeenteraad in Leuven: wie is Hannes De Geest (43)?
    PREMIUM
    Leuven

    Hij woonde drie jaar in een yurt, was niet verkozen in 2018 en schopt het nu tot voorzitter van de gemeente­raad in Leuven: wie is Hannes De Geest (43)?

    De gemeenteraad heeft een nieuwe voorzitter: de 43-jarige Hannes De Geest uit Kessel-Lo. Er wacht hem de zware taak om Dorien Meulenijzer -en in een iets verder verleden Louis Tobback- op te volgen en dat is toch minder evident dan je zou denken. Ondanks het feit dat De Geest niet bijzonder veel politieke kilometers op de teller heeft in Leuven voorziet burgemeester Mohamed Ridouani geen problemen: “Ik heb er alle vertrouwen in dat Hannes zijn draai snel zal vinden.”