De Naamsestraat in Leuven werd recentelijk al eens afgesloten door een zinkgat. Nu krijgt het hele wegdek een nieuwe laag asfalt.
Volledig scherm
De Naamsestraat in Leuven werd recentelijk al eens afgesloten door een zinkgat. Nu krijgt het hele wegdek een nieuwe laag asfalt. © Vertommen

Naamsestraat krijgt nieuwe asfaltlaag vanaf 12 april: “De laatste vernieuwing dateert al van 2013”

LeuvenVanaf maandag 12 april wordt het asfalt van de Naamsestraat in Leuven vernieuwd.  Auto’s, bussen en fietsers moeten dan een omleiding volgen. “Door enkel de toplaag te vervangen, wordt het comfort van de gebruikers aanzienlijk verhoogd maar is de hinder door de werkzaamheden toch beperkt in tijd”, zegt schepen van Openbare Werken Dirk Vansina (CD&V).

0 reacties

 1. Sterkhouder van AB InBev gaat met pensioen en deelt met ons zijn strafste anekdotes: “Dronken Taiwanese delegatieleider viel met zijn gezicht in zijn bord in slaap”
  PREMIUM
  Leuven

  Sterkhou­der van AB InBev gaat met pensioen en deelt met ons zijn strafste anekdotes: “Dronken Taiwanese delegatie­lei­der viel met zijn gezicht in zijn bord in slaap”

  Guy Vanautgaerden (62) gaat met pensioen en dat is een grote aderlating voor AB InBev. De Leuvenaar was liefst 33 jaar lang het gezicht en de stem voor de horeca- en eventklanten, tot ver buiten Leuven. Guy kan dan ook terugblikken op een rijkgevulde carrière met veel hoogtepunten maar ook dieptepunten. “Nu ik met pensioen ga, zou ik graag een klein privé-museum over de brouwerij inrichten in mijn huis.” HLN Leuven zakte met Guy nog een laatste keer af naar zijn kantoor en de anekdotes rolden over de tafel.
 1. Automobilist kan filmen hoe naast hem trein ontspoort
  Play

  Automobi­list kan filmen hoe naast hem trein ontspoort

 2. Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip
  Play

  Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip