Organisator Stefan Frissen is blij dat Ideaal Wonen terug is in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Organisator Stefan Frissen is blij dat Ideaal Wonen terug is in Leuven. © RV

Na twee jaar stilte is de populaire beurs Ideaal Wonen in Huis en Tuin weer van de partij in de Brabanthal: “Negen dagen lang staat er een maximum aan stands”

LeuvenVan zaterdag 26 maart tot en met zondag 3 april vindt in de Leuvense Brabanthal de 48ste editie plaats van Ideaal Wonen in Huis en Tuin. De populaire beurs kon twee jaar niet doorgaan om de intussen alomgekende reden. “Er is meer interesse in vergelijking met vroeger. Misschien is dat het positieve effect van de coronacrisis: je weet pas wat je mist als het er niet meer is”, vertelt organisator Stefan Frissen.

0 reacties

  1. Leuven pakt nachtlawaai aan met slimme technologie: “Dankzij lichtprojecties daalde aantal geluidspieken met 30 procent”
    PREMIUM

    Leuven pakt nachtla­waai aan met slimme technolo­gie: “Dankzij lichtpro­jec­ties daalde aantal geluidspie­ken met 30 procent”

    De eerste resultaten van het testproject rond nachtlawaai in Leuven zijn bekend. Tussen augustus 2021 en november 2022 brachten geluidsmeters de overlast in kaart tussen de Collegeberg en kunstencentrum STUK in de Naamsestraat. Uit de analyse blijkt dat er vooral op woensdag, donderdag en vrijdag veel overlast werd geregistreerd. “Met verschillende ‘beïnvloedingstechnieken’ gaan we de mensen nu aanmanen om stil te zijn”, aldus schepen Thomas Van Oppens (Groen). Een die aanpak blijkt te werken.
    Leuven