Zanger Nico De Cock (47) van The BluesBones
Volledig scherm
PREMIUM
Zanger Nico De Cock (47) van The BluesBones © Ula Noszczyńska

Na succes in heel Europa gaat nu ook Amerika voor de bijl: nieuw album van Leuvense bluesband staat na maand al op nummer 1

LeuvenDe Leuvense bluesband The Bluesbones is op dit moment ‘smoking hot’ in de Verenigde Staten. Zij bracht eind vorige maand een nieuw album uit en zelfs de grootste Amerikaanse bluesmedia zijn laaiend enthousiast. Sinds deze week staat het album op nummer 1 in de Blues Rock Charts top 50 en zanger Nico De Cock (47) is ongelofelijk tevreden met het succes. “We kunnen niet wachten om weer op het podium te staan. Live zijn we op ons allerbest”, vertelt hij.

  1. ROTSELAAR

    Indrukwek­ken­de doortocht beloftes WK Wielrennen in Rotselaar verloopt vlot

    Ondanks verschillende valpartijen is de doortocht van de beloftes tijdens het WK Wielrennen bij hun passage in Rotselaar zonder veel problemen verlopen. Om exact 15 uur passeerde het peloton in Rotselaar centrum. Aan cultuurcentrum Mena ging het rechtsaf richting Wijgmaal. Om 15.25 uur draaiden de eerste renners al de Bondgenotenlaan op. Rond 17.40 uur - 2,5 lus later - wordt de winnaar aan de streep op de Geldenaaksevest verwacht.