Heilig Hart College met directeur Walter D'Hoore
Volledig scherm
Heilig Hart College met directeur Walter D'Hoore © Vertommen

Na Redingenhof, nu ook afstandsonderwijs in het Heilig Hartinstituut

Heverlee/Kessel-LoDat omikron het speelveld in het onderwijs zou hertekenen was al snel duidelijk. Maar dat het zo snel zou gaan? Na de afdeling Topsport in het Redingenhof schakelt ook het Heilig Hartinstituut in Heverlee en Kessel-Lo volgende week over naar afstandsonderwijs. “Ook ik leefde met toegeknepen billen toe naar de heropening van de scholen,” zegt Walter D’Hoore, algemeen directeur van de grootste school van Leuven. 

0 reacties

 1. Van Vijverfestival in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van Vijverfes­ti­val in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen

  Geen tickets kunnen bemachtigen voor Rock Werchter? Vind je Paradise City in Perk net iets té groot? Zet dan deze kleine lokale festivals in Vlaams-Brabant in je agenda! Van oerdegelijke Belgische bands op Rock Ternat in het Pajottenland tot familiefestival Lolands in Scherpenheuvel-Zichem. Ontdek op welke festivals jij deze zomer kunt feesten.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.