N-VA: “Minder boetes voor zorgverleners”

Oppositiepartij N-VA vraagt een uitbreiding van het zorgparkeren in Leuven. Op die manier zouden zorgverleners zoals artsen en thuisverplegers minder boetes oplopen tijdens het uitoefenen van hun beroep. “We stellen ook voor om mits het akkoord van de eigenaar toe te laten om zorgverleners te laten parkeren voor garagepoorten”, zegt Zeger Debyser (N-VA).

0 reacties

 1. Ook deze Leuvense fitnessuitbaters hebben eindelijk een datum om naar uit te kijken: “Nu kunnen we die coronakilo’s er bij iedereen afhelpen”
  PREMIUM
  Leuven

  Ook deze Leuvense fitnessuit­ba­ters hebben eindelijk een datum om naar uit te kijken: “Nu kunnen we die coronakilo’s er bij iedereen afhelpen”

  De fitnesscentra: het is een sector waar maar weinig inkt over gevloeid is de voorbije maanden. Maar ook zij hebben het moeilijk gehad en er wordt halsreikend uitgekeken naar de heropening op 9 juni. “Ik vermoed dat er wat klanten gaan binnenkomen met enkele ‘coronakilo’s’, maar dat is geen probleem. We gaan hen motiveren er weer in te vliegen”, lacht Leuvense Cityfit-uitbater Hans Vandenbroucke.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan