Lorin Parys (N-VA) stelt naar eigen zeggen vast dat Leuven inspanningen levert om de meest kwetsbare mensen te helpen in de wooncrisis maar Leuvenaars met een gemiddeld inkomen worden vergeten.
Volledig scherm
Lorin Parys (N-VA) stelt naar eigen zeggen vast dat Leuven inspanningen levert om de meest kwetsbare mensen te helpen in de wooncrisis maar Leuvenaars met een gemiddeld inkomen worden vergeten. © Vertommen

N-VA Leuven vraagt ook aandacht voor Leuvenaars met een gemiddeld inkomen: “Ze worden vergeten in de wooncrisis”

LeuvenHet Leuvense stadsbestuur gaat gebruik maken van het sociaal beheersrecht om leegstand en verkrotting tegen te gaan. N-VA Leuven steunt dat initiatief maar wijst er wel op dat Leuvenaars met een modaal inkomen niet vergeten mogen worden in de wooncrisis. “Alle inspanningen zijn enkel gericht op de meest kwetsbaren”, zegt Lorin Parys.

3 reacties

 • Jos Dupont

  1 maand geleden
  Het is inderdaad waar dat alleen de meest kwetsbaren altijd worden vernoemd en de rest bestaat niet ! Alle politiekers met hun riante inkomen hebben geen enkel gevoel met de gewone mens met een gewoon inkomen of pensioen! en dat zien we genoeg aan al hun prioriteiten en prestige projecten die zij belangrijk vinden om zich te profileren en waar wij zelfs verre van wakker liggen ! Dikwijls zelfs pest maatregelen ! Maar zij kijken alleen door hunne Rose bril en hun standpunt is het juiste.
 • willy goelen

  1 maand geleden
  Als je een wedde hebt van 7000€ de maand zoals de politiekers is 100 € per jaar meer inderdaad niet veel , maar de heren vergeten dat er maar weinig gewone burgers zijn die zo een salaris hebben , voor de gewone burger is het al jaren elke cent omdraaien , maar er zijn altijd uitzonderingen .
 • Mieke Dauwe

  1 maand geleden
  Dat is terecht een aandachtspunt. Ik zie hier enerijds veel prestigieuze projecten voor de erg gegoede burger en - anderzijds - een toenemende, kwetsbare groep. De middenklasse is hier echt aan't verdwijnen.
 1. Trainer Patrick Wachel (RSCA) ontvangt revelatie OHL: “Ik beschik over een gouden ploeg”
  vrouwenvoetbal super league

  Trainer Patrick Wachel (RSCA) ontvangt revelatie OHL: “Ik beschik over een gouden ploeg”

  Na de feestvreugde om de Gouden Schoen, waarbij Tine De Caigny bij de vrouwen met de hoogste onderscheiding in het voetbal aan de haal ging, is het weer bittere ernst wat RSCA-trainer Patrick Wachel betreft. “Ik wil de lijn van voor de winterstop doortrekken. Behalve een speelster met een Gouden schoen, beschik ik vooral over een gouden ploeg. Het team heeft er toe bijgedragen dat de top drie van de Gouden Schoen werd bezet door allemaal speelsters van Anderlecht.”
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"