De Philipssite vandaag
Volledig scherm
De Philipssite vandaag © Vertommen

N-VA hekelt huidige toestand van park Philipssite: “van de beloofde tijdelijke herinrichting is er nog niets in huis gekomen”

LeuvenOnce in a lifetime: weinig Leuvenaars zullen het wereldkampioenschap wielrennen vergeten zijn, dat de stad vorig jaar aandeed. De aankomst werd voorzien ter hoogte van de Philipssite. Reden genoeg voor het stadsbestuur om de gelegenheid aan te grijpen om het park grondig te hertekenen. Een tijdelijke herinrichting werd oorspronkelijk voor het najaar van 2021 voorzien, de finale aanleg voor 2023. “Vandaag ligt het park er evenwel nog steeds troosteloos bij en is er van de beloofde tijdelijke herinrichting nog niets in huis gekomen”, hekelen gemeenteraadsleden Pieterjan Vangerven (N-VA) en Anja Verbeeck (N-VA). 

0 reacties

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Grote werken op til aan Naamsepoort: tijdelijke markeringen van WK Wielrennen worden definitief
  Leuven
  2

  Grote werken op til aan Naamse­poort: tijdelijke markerin­gen van WK Wielrennen worden definitief

  Eind mei staan er grote werkzaamheden op het programma aan de Naamsepoort in Leuven. In meerdere fases worden er nieuwe markeringen aangebracht op het drukke kruispunt en op de aansluitende binnen- en buitenring. “De werkzaamheden waren oorspronkelijk gepland in april maar werden uitgesteld door het slechte weer voor de paasvakantie”, laat het Agentschap Wegen en Verkeer optekenen.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.