De aankoop van het Domo-gebouw door de stad Leuven valt niet in goede aarde bij oppositiepartij N-VA maar het stadsbestuur ziet wel veel toekomstmogelijkheden.
Volledig scherm
De aankoop van het Domo-gebouw door de stad Leuven valt niet in goede aarde bij oppositiepartij N-VA maar het stadsbestuur ziet wel veel toekomstmogelijkheden. © Vertommen

N-VA en meerderheid lijnrecht tegenover elkaar na aankoop van Domo-pand voor 4 miljoen euro: “Blind aan avontuur beginnen” versus “Opportuniteit uit de duizend”

LeuvenIs het een dure impulsaankoop of een unieke kans om meer ruimte voor culturele en andere activiteiten te creëren in Leuven? Die vraag staat centraal in de stevige discussie tussen de meerderheid en oppositiepartij N-VA over de aankoop van de winkelruimte en het magazijn van Domo in de Bondgenotenlaan.

0 reacties

  1. Het Depot wil uitbreiden en stad Leuven heeft het ideale pand al gevonden: “Unieke opportuniteit voor een eigentijdse evenementenlocatie”
    PREMIUM
    Leuven

    Het Depot wil uitbreiden en stad Leuven heeft het ideale pand al gevonden: “Unieke opportuni­teit voor een eigentijd­se evenemen­ten­lo­ca­tie”

    Groot nieuws in Leuven, want het stadsbestuur verwerft het gebouw van meubel- en interieurzaak Domo Meubelen in de Bondgenotenlaan. Concreet koopt de stad de grote commerciële ruimtes op het gelijkvloers, de kantoren op de eerste verdieping en de parking. Bedoeling is om onder meer muziekcentrum Het Depot de kans te geven om verder te groeien in de toekomst. “Dit biedt enorm veel perspectief”, reageert Mike Naert, directeur van Het Depot.