Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Muilezel opent 4 bankrekeningen en krijgt nu werkstraf van 50 uur voor oplichting

LeuvenEen 27-jarige Leuvenaar is veroordeeld tot een werkstraf van 50 uur voor oplichting. De man stelde zijn rekening ter beschikking van een bende die zich bezighield met oplichtingspraktijken.

 1. Woonzorgcentrum De Kouter krijgt boosterpik: “Nog geen enkele besmetting en de sfeer zit goed!”
  Oud-Heverlee

  Woonzorg­cen­trum De Kouter krijgt boosterpik: “Nog geen enkele besmetting en de sfeer zit goed!”

  In navolging van de bewoners hebben dinsdag bijna alle personeelsleden van woonzorgcentrum De Kouter in Oud-Heverlee hun boosterprik gekregen. De Kouter opende pas officieel de deuren in april en blijft ook tijdens deze vierde golf gespaard van corona. Meer zelfs: de sfeer zit er opvallend goed dankzij de personeelsleden die zich uit de naad werken voor de bewoners in het gloednieuwe woonzorgcentrum.
 2. Karl Borgers bij sterkste Vlaamse stijgers in de tennisklassementen: “Mannen 3 wordt een fameuze uitdaging”
  tennis

  Karl Borgers bij sterkste Vlaamse stijgers in de tennisklas­se­men­ten: “Mannen 3 wordt een fameuze uitdaging”

  De titel van sterkste stijger qua tennisklassementen is dit seizoen weggelegd voor de Antwerpse Marilyn Van Brempt, die op haar twaalfde maar liefst 100 (!) punten achter haar naam heeft staan. Op een gedeelde tweede plaats vinden we twee Vlaams-Brabanders terug met Janne Vanden Abeele en Leuvenaar Karl Borgers. Vooral Borgers is een ietwat verrassende naam, hoewel hij een sterk seizoen achter de rug heeft bij de mannen 5.