UZ Leuven is altijd klaar om extra coronapatiënten op te vangen maar prof. dr. Gert Van Assche verwacht geen hoge instroom vanuit de eigen regio omwille van de hoge vaccinatiegraad.
Volledig scherm
UZ Leuven is altijd klaar om extra coronapatiënten op te vangen maar prof. dr. Gert Van Assche verwacht geen hoge instroom vanuit de eigen regio omwille van de hoge vaccinatiegraad. © Vertommen

Momenteel slechts één coronapatiënt uit Brussels ziekenhuis in UZ Leuven

LeuvenIn UZ Leuven verblijven momenteel 13 COVID-19-patiënten. Daarvan krijgen 3 patiënten intensieve zorg. Eén patiënt wordt invasief beademd. Die situatie is vergelijkbaar met eind vorige week maar wel beter in vergelijking met een week geleden. 

2 reacties

 • freddy cardoen

  5 maanden geleden
  Het zijn diegene die hun niet willen laten vaccineren die er de oorzaak van zijn dat nog weer maar eens de gewone zorg in het gedrang komt . Al diegene die hun niet willen laten vaccineren gewoon alles zelf laten betalen .
 • Peter De Greef

  5 maanden geleden
  Misschien de mensen die zich niet willen laten vaccineren, de kosten ziekenhuis opname/behandelingen COVID zelf laten betalen ipv ziekenkas?
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.