Mohamed Ridouani (sp.a) over geviseerde moskee: “Uitspraken van Lorin Parys (N-VA) zijn opruiend!”

Vlaams minister-president Homans (N-VA) wil de procedure opstarten om de erkenning van de Leuvense Al Ihsaan-moskee in te trekken en dat lokt veel reacties uit in de Leuvense politiek. Burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) is alvast niet te spreken over de manier waarop fractieleider Lorin Parys inspeelde op het dossier. “De uitspraken van Parys zijn voluit opruiend. Wie wordt hier beter van? Het deksel ligt alleszins losjes op de riool”, klinkt het.

 1. The Grape House van Annaëlle (19) en Alexander (21) levert wijn gratis op kot: “Als student is het niet makkelijk om de juiste fles te vinden én niet te veel te betalen”
  PREMIUM
  Leuven

  The Grape House van Annaëlle (19) en Alexander (21) levert wijn gratis op kot: “Als student is het niet makkelijk om de juiste fles te vinden én niet te veel te betalen”

  Annaëlle de Buck (19) en haar vriend Alexander De Boeck (21) zijn The Grape House gestart, een wijn-takeaway door en voor studenten in Leuven. En met gratis levering op kot. “Als student is het niet gemakkelijk om de juiste wijn te vinden, laat staan eentje waar je niet te veel voor betaalt”, vertellen ze.
 2. Voor deze fans is Halloween een groot feest: “Prinsessen? Nee, ik hou van spinnen en heksen!”
  PREMIUM
  Leuven

  Voor deze fans is Halloween een groot feest: “Prinsessen? Nee, ik hou van spinnen en heksen!”

  Het griezeligste feest van het jaar is weer in het land en dat gaat ook in deze bijzondere tijden niet onopgemerkt voorbij. De jaarlijkse Halloweentochten gaan niet door, maar veel gezinnen maken er thuis een meer dan gezellige avond van. ‘Beschimmelde’ taart, kerkhofhapjes en de engste films zaterdagavond... Wij gaan op bezoek bij Halloweenfans Giannina en dochter Paulien (6) en Mariska, Hans, zoon Nox (7) en dochter Fienna (10) om te weten te komen wat voor hen de engste periode van het jaar net zo leuk maakt.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën