Bergbeklimmer Wouter Proost uit Heverlee is vermist.
Volledig scherm
Bergbeklimmer Wouter Proost uit Heverlee is vermist. © Vertommen

Moeder vermiste bergwandelaar vraagt om uit te kijken naar haar zoon: “Nu het weer beter wordt, zullen meer mensen op pad gaan”

LeuvenDe moeder van Wouter de Proost, de bergwandelaar die vorig jaar verdween in de Franse Alpen, doet een oproep op Facebook om uit te kijken naar haar zoon, of zijn spullen. “Onze zoon Wouter is sinds augustus 2021 vermist tijdens een trekking in de Hoge alpen, Alpes-maritimme, Mercantour. Nu het weer beter wordt en er terug meer mensen op trekking gaan vragen we hen om uit te kijken.”

 1. “Een zomer vol plezier in Leuven, ook voor kinderen en jongeren met een beperking.” Ontdek hier het volledige overzicht van het aanbod…
  PREMIUM
  Leuven

  “Een zomer vol plezier in Leuven, ook voor kinderen en jongeren met een beperking.” Ontdek hier het volledige overzicht van het aanbod…

  De stad Leuven stelde samen met vele partners een uitgebreid vrijetijdsprogramma voor kinderen en jongeren samen, ook voor kinderen en jongeren met een beperking. “Denk aan fijne Tofsport- en jeugdkampen, speelpleinen, theatervoorstellingen, speurtochten, picknicks, zomerdorpen en nog zoveel meer”, laat het Leuvense schepencollege optekenen. Een overzicht met rechtstreekse digitale links naar alle activiteiten!
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.