Tiffany op de Vismarkt doet een uitverkoop, want de kledingzaak krijgt een make-over.
Volledig scherm
Tiffany op de Vismarkt doet een uitverkoop, want de kledingzaak krijgt een make-over. © Vertommen

Modezaak Tiffany op Vismarkt gaat voor volledige make-over: “We geloven absoluut in onze aanpak, ook in dit digitale tijdperk”

LeuvenModezaak Tiffany bouwt al 25 jaar aan topservice vanuit een ‘bakstenen’ winkel en blijft trouw aan fysiek shoppen, al heeft de bekende Leuvense zaak uiteraard ook een webshop ondertussen. Toch komen er aantal veranderingen aan. “Vanaf 31 december sluit Tiffany op de Vismarkt even de deuren om de winkel een totale make-over te geven”, zegt eigenares Veerle Depoorter.

0 reacties

 1. Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin en Stijn Lowette behalen zege in klasse GTX in 24 uur van Dubai
  autosport

  Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin en Stijn Lowette behalen zege in klasse GTX in 24 uur van Dubai

  In het Midden-Oosten is het internationale circuitseizoen van start gegaan, met de 24 uur van Dubai. Naast een algemene zege voor het Belgische WRT met onder meer Dries Vanthoor, deden de Belgen het ook goed in de diverse klassen. Zo wisten Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin en Stijn Lowette in de 24 uur van Dubai aan het stuur van de Audi R8 LMS GT2 uit de ateliers van PK Carsport een mooie zege in de GTX-klasse te veroveren.
 2. Goe volk gezocht…81 % meer vacatures in horeca in arrondissement Leuven: “Je kan geen parasols verkopen als het regent”
  Leuven
  1

  Goe volk gezocht…81 % meer vacatures in horeca in arrondisse­ment Leuven: “Je kan geen parasols verkopen als het regent”

  Opvallend veel mensen hebben de horeca verlaten in de voorbije twee coronajaren. Horeca Forma, stad Leuven en VDAB bundelen daarom de krachten om het personeelstekort in de horeca aan te pakken. Op het Martelarenplein in Leuven laten ze de mensen letterlijk en figuurlijk proeven van een job in de horeca maar hoe groot is het probleem nu echt? Wel, in 2021 had VDAB welgeteld 972 vacatures voor horecapersoneel, een wereld van verschil met 2020.
 1. Designed for Kids opent eerste ‘Inspiration Store’ in Leuven: “De keuze voor een pand in de Parijsstraat was snel gemaakt”
  Leuven

  Designed for Kids opent eerste ‘Inspirati­on Store’ in Leuven: “De keuze voor een pand in de Parijs­straat was snel gemaakt”

  De Leuvense Parijsstraat is een winkel rijker: Designed for Kids. Ondernemersduo Katrien Veronesi en Karen Willekens lanceerde in april 2020 onder dezelfde naam al de webshop www.designedforkids.be maar nu is er ook een fysieke winkel. “Je kan bij ons terecht voor een ruim assortiment aan lifestyle -en decoratie items voor de inrichting van de kinderkamer”, klinkt het.