De kazerne in Heverlee.
Volledig scherm
De kazerne in Heverlee. © Vertommen

Militair vervalst doktersbriefjes na pestgedrag

HEVERLEEEen voormalig militair van het Belgisch leger riskeert drie maanden cel voor het vervalsen van doktersbriefjes. Volgens M.H. was dat het gevolg van pestgedrag op zijn werk, de legerkazerne in Heverlee.

 1. Tournée Générale: REPORTAGE De grote drukte blijft nog even uit in Leuven maar dat maakt het niet minder gezellig: “Eerst koffie want we willen doorgaan tot 22 uur”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale: REPORTAGE De grote drukte blijft nog even uit in Leuven maar dat maakt het niet minder gezellig: “Eerst koffie want we willen doorgaan tot 22 uur”

  Van een overrompeling kunnen we nog niet spreken maar toch zien we één rode draad als we op reportage gaan in hartje Leuven: een glimlach. Hoewel het miezerige weer voorlopig nog spelbreker van dienst is, ruilden toch heel wat mensen uitslapen in voor het langverwachte terrasje. “We beginnen voorzichtig met een koffie maar straks schakelen we over op een wijntje of een cocktail”, aldus drie jongedames op het terras van Barvista op de Oude Markt.
 2. Bromfietser (18) gewond na botsing met Lijnbus
  Leuven

  Bromfiet­ser (18) gewond na botsing met Lijnbus

  Woensdagavond trachtte een bromfietser een bus van De Lijn langs rechts voorbij te rijden op het Martelarenplein in Leuven. De buschauffeur draaide op dat moment echter rechtsaf om de halte te bereiken. Beide voertuigen reden hierbij tegen mekaar. De 18-jarige bromfietser kwam na de aanrijding tegen een betonnen pijler terecht en werd met verwondingen in het aangezicht overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Op de bus bleef iedereen ongedeerd.
 1. Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt
  Play

  Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten