De stad Leuven zal de komende jaren een centrale rol vervullen in de digitalisering in onze provincie.
Volledig scherm
De stad Leuven zal de komende jaren een centrale rol vervullen in de digitalisering in onze provincie. © Vertommen

Met deze projecten wil minister Crevits (CD&V) de lokale economie versterken: project ‘Wij Leveren’ gaat over de grenzen van Leuven

LeuvenVlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) steunt acht projecten om de digitalisering een stevige duw in de rug te geven. Voor onze regio speelt Leuven zoals verwacht de hoofdrol. “Ik wil steden en gemeenten de mogelijkheid bieden om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken met hulp van technologie”, aldus Hilde Crevits. Een overzicht.

0 reacties

 1. Laatste sprankeltje hoop verdwenen nu woonwijk Olifant in Werchter officieel wordt gesloopt: “Wij moeten ons huis afgeven voor een appel en een ei”
  PREMIUM
  Rotselaar

  Laatste sprankel­tje hoop verdwenen nu woonwijk Olifant in Werchter officieel wordt gesloopt: “Wij moeten ons huis afgeven voor een appel en een ei”

  Het zat er al jaren aan te komen, maar nu is het officieel: de meer dan dertig woningen in de woonwijk Olifant in Werchter gaan tegen de grond. De wijk moet ruimte maken voor het Sigmaplan Demervallei, dat overstromingen wil voorkomen en de vallei promoveren tot een recreatieve hotspot. “Vooral erg zielig voor alle jonge gezinnen hier”, klinkt het in de buurt.
 2. Je laten masseren of tatoeëren? Vanaf vandaag mag het weer, maar hou rekening met lange wachttijden: “Eerstvolgende afspraak pas mogelijk in... juli”
  PREMIUM
  Leuven

  Je laten masseren of tatoeëren? Vanaf vandaag mag het weer, maar hou rekening met lange wachttij­den: “Eerstvol­gen­de afspraak pas mogelijk in... juli”

  Vanaf vandaag kan je weer gelnagels laten zetten, genieten van een massage of die ene gekozen tattoo op je lichaam vereeuwigen. Na vier maanden mogen niet-medische contactberoepen weer open, tot vreugde van menig zaakvoerders én klanten. Onze redactie ging langs bij schoonheidssalon B-Beauty & Nails en tattooshop Hell Tattoo in hartje Leuven.
 3. Woonwagen in Meistraat verwoest door brand
  Pellenberg

  Woonwagen in Meistraat verwoest door brand

  In de Meistraat in Lubbeek is vanmiddag een woonwagen vernield door een uitslaande brand. De brandweer kreeg het vuur onder controle, maar had moeite met blussen omdat de woonwagen in het bos staat. Na anderhalf uur was de klus geklaard. De chalet ernaast kon gevrijwaard blijven van schade en er vielen geen gewonden. De bewoner was op het moment van de brand niet aanwezig. De brand is waarschijnlijk ontstaan ter hoogte van de kachel.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht