Op een klein half uur zagen wij vier wielertoeristen de Sint-Antoniusberg in Leuven oprijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Op een klein half uur zagen wij vier wielertoeristen de Sint-Antoniusberg in Leuven oprijden. © Vertommen

Met de fiets het officiële WK parcours volgen en de Sint-Antoniusberg in Leuven beklommen? Proficiat! Dat is 174 euro boete alstublieft

LeuvenAls gaststad voor het WK wielrennen in september stoomt Leuven zich klaar met tal van evenementen en activiteiten, waaronder het officiële WK parcours voor wielertoeristen. Eén van de beklimmingen in het stadscentrum is de Sint-Antoniusberg, maar wat blijkt? De berg oprijden is verboden richting waardoor verschillende wielertoeristen al een boete hebben ontvangen. Opvallend detail: wielrenners die de Sint-Antoniusberg oprijden sieren zelfs de cover van het officiële WK infoblad van Stad Leuven.

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.