De stad Leuven neemt extra initiatieven om de buitenruimte beter in te richten en daar is de coronapandemie niet vreemd aan.
Volledig scherm
De stad Leuven neemt extra initiatieven om de buitenruimte beter in te richten en daar is de coronapandemie niet vreemd aan. © vertommen

Met dank aan corona meer investeringen in openbare ruimte: “Speelbos aan de terreinen van de Schietstand ”

LeuvenLeuven blijft investeren in een kwaliteitsvol publiek domein en aangename woonkernen. Niet onlogisch want de openbare ruimte was het voorbije coronajaar zo ongeveer de enige plaats waar mensen elkaar veilig konden ontmoeten. “Zeker voor mensen die geen tuin of terras hebben, is onze openbare ruimte onmisbaar”, klinkt het.

0 reacties

 1. Tournée Générale Volkscafé Marengo is er klaar voor: “Terras open om 8 uur ’s ochtends want we hebben veel verloren tijd in te halen”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale Volkscafé Marengo is er klaar voor: “Terras open om 8 uur ’s ochtends want we hebben veel verloren tijd in te halen”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we naar het terras van volkscafé Marengo. “Financieel kan ik het verlies niet inhalen met de beperkte bezetting maar ik ben wel blij dat we weer van start mogen gaan vanaf zaterdag”, zegt cafébaas Stijn Deweerdt.
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee