Viroloog Marc Van Ranst en cafébaas Willy Heps. Voor alle duidelijkheid: de foto werd genomen buiten het terras waar mondmaskers niet verplicht zijn volgens de huidige coronaregels.
Volledig scherm
Viroloog Marc Van Ranst en cafébaas Willy Heps. Voor alle duidelijkheid: de foto werd genomen buiten het terras waar mondmaskers niet verplicht zijn volgens de huidige coronaregels. © RV

Marc Van Ranst op bezoek in café Tempo: “Genoten van een pintje op ons coronaproof terras”

Hoog bezoek voor café Tempo, want niemand minder dan Marc Van Ranst kwam onverwacht langs. Niet professioneel, wel om even te verpozen op het terras van het bekende café op het Baron August de Becker Remyplein. “En hij bevestigde dat ons terras coronaproof is”, zegt cafébaas Willy Heps.

0 reacties

 1. Stad Leuven breidt ondersteuning voor horeca verder uit: “Terrassen zullen ook in 2021 groter blijven”
  PREMIUM
  Leuven

  Stad Leuven breidt ondersteu­ning voor horeca verder uit: “Terrassen zullen ook in 2021 groter blijven”

  Het Leuvense stadsbestuur neemt opnieuw enkele maatregelen om tegemoet te komen aan de horeca in deze coronacrisis. “Ook in 2021 schrapt het stadsbestuur de terrastaks en staat ze uitgebreide terrassen toe. Zo wil de stad perspectief bieden aan de sector en tonen dat we een partner zijn en blijven voor de horeca”, zegt schepen van Handel Johan Geleyns (CD&V).
 2. Leuvense jongeren vragen aandacht voor mentale gezondheid: “Wij zien zwaar af en hebben het gevoel altijd achteraan in de rij te staan”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense jongeren vragen aandacht voor mentale gezondheid: “Wij zien zwaar af en hebben het gevoel altijd achteraan in de rij te staan”

  Een tiental middelbare scholieren heeft zaterdag op het Martelarenplein in Leuven actie gevoerd om aandacht te vragen voor het mentaal welzijn van jongeren. Om klokslag 11u55 ging er door de studentenstad een alarm af om duidelijk te maken dat het vijf voor twaalf is. “Veel jongeren vrezen dat ze de leerachterstand niet ingehaald krijgen en hun jaar moeten dubbelen.”
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"