Marc Van de Velde (Liefst Leuven) pleit voor biermuseum

Marc Van de Velde van handelaarsorganisatie Liefst Leuven dringt erop aan om in Leuven een biermuseum te openen. Hij liet dat optekenen op de jaarlijkse receptie van Liefst Leuven. “Het is eigenlijk schandalig dat Leuven nog geen biermuseum heeft”, klinkt het.

0 reacties

 1. In Leuvense Wijnpers mag tweede en derde graad weer voltijds naar school komen: “Heel goed voor de leerlingen, want we kregen veel alarmerende signalen”
  PREMIUM
  Leuven

  In Leuvense Wijnpers mag tweede en derde graad weer voltijds naar school komen: “Heel goed voor de leerlingen, want we kregen veel alarmeren­de signalen”

  Alle leerlingen van de 2de en 3de graad secundair onderwijs kunnen vanaf deze week weer voltijds naar school. Vandaag brachten Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) en gedeputeerde Gunther Coppens (N-VA) een bezoek aan de provinciale school De Wijnpers in Leuven om dat kracht bij te zetten. “We zijn opgelucht”, stelt directeur Lut Lambert. “Er zijn veel leerlingen die alle motivatie verloren waren en zijn vereenzaamd de voorbije maanden.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas