Marc Bauwens en zijn vrouw Els Deboutte.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Bauwens en zijn vrouw Els Deboutte. © EDLL

Marc en Els openen nieuwe bar in Mechelsestraat: “Bij Terroir kan je terecht voor wijn en thee van topkwaliteit”

Goed nieuws voor de wijn- én theeliefhebbers uit onze regio. In de Mechelsestraat, in het voormalig pand van Koffie & Staal, hebben Marc Bauwens en zijn vrouw Els Deboutte een gezellige wijn- en theebar geopend. Iedereen die graag een glaasje Europese wijn of een speciaal kopje thee wil drinken, is hier aan het juiste adres. “We vinden het belangrijk dat er een niet-alcoholisch alternatief is, maar toch van dezelfde kwaliteit”, klinkt het bij het Leuvense koppel.

0 reacties

 1. EK-vreugde in onze regio: zes toplocaties om de Rode Duivels naar de finale te schreeuwen
  PREMIUM
  Leuven/Blanden/Veltem/Herent/Leefdaal

  EK-vreug­de in onze regio: zes toploca­ties om de Rode Duivels naar de finale te schreeuwen

  Het duurt wat langer dan bij vorige EK’s of WK’s maar de voetbalkoorts slaat toch stilaan toe sinds onze nationale ploeg vice-wereldkampioen Kroatië versloeg in de laatste oefenwedstrijd. Blijft de vraag: waar kan je samen met vrienden supporteren voor de Rode Duivels? HLN zocht het uit en maakte een overzicht, inclusief alle praktische details die toch niet onbelangrijk zijn in de coronatijden.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!