Illustratiebeeld Sint-Maartensdal
Volledig scherm
Illustratiebeeld Sint-Maartensdal © Vertommen

Man trommelt slotenmaker op om te slapen bij ex

Een 27-jarige Leuvenaar werd op de correctionele rechtbank bij verstek veroordeeld tot vier maanden cel en 800 euro boete. Hij trommelde op 6 september 2017 op het Sint-Maartensdal in Leuven een slotenmaker op en overtuigde hem de deur van de flat van zijn ex te openen, al snel werden zijn minder goede bedoelingen duidelijk en werd de politie erbij gehaald.

0 reacties

  1. Leuven toont internationale inwoners de weg op arbeidsmarkt: “Talenten nuttig inzetten los van het leren van de Nederlandse taal”
    Leuven
    2

    Leuven toont internatio­na­le inwoners de weg op arbeids­markt: “Talenten nuttig inzetten los van het leren van de Nederland­se taal”

    De stad Leuven organiseert samen met International House en Talent Interlock praatgroepen voor anderstalige werkzoekenden onder de naam ‘Leuven Jumpstart café’. Opvallend gegeven: de nadruk ligt niet in de eerste plaats op het verwerven van kennis van het Nederlands. “Als ze lang genoeg blijven, leren ze door de contacten onze taal en cultuur wel vanzelf”, zegt schepen van Werk Johan Geleyns (CD&V).