Gps stuurt auto door voetwegje in Kessel-Lo, takeldienst Letellier brengt redding.
Volledig scherm
Gps stuurt auto door voetwegje in Kessel-Lo, takeldienst Letellier brengt redding. © Vertommen

Man rijdt zich klem in voetweg door blindelings gps te volgen: “Hij is eigenlijk nog ver geraakt”

LeuvenEen oudere man heeft zich maandagochtend volledig klemgereden in Kessel-Lo. De chauffeur volgde blindelings zijn gps en kwam zo vast te zitten in de modder op een voetweg. De takeldienst had anderhalf uur nodig om de wagen eruit te krijgen. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Vergeet corona even met een hot stone massage, of vereeuwigt u de misère liever met een tattoo? Vanaf vandaag mag het weer, maar kans bestaat dat u even moet wachten: “Eerstvolgende afspraak pas mogelijk in... juli”
  PREMIUM
  Leuven

  Vergeet corona even met een hot stone massage, of vereeuwigt u de misère liever met een tattoo? Vanaf vandaag mag het weer, maar kans bestaat dat u even moet wachten: “Eerstvol­gen­de afspraak pas mogelijk in... juli”

  Vanaf vandaag kan je weer gelnagels laten zetten, genieten van een massage of die ene gekozen tattoo op je lichaam vereeuwigen. Na vier maanden mogen niet-medische contactberoepen weer open, tot vreugde van menig zaakvoerders én klanten. Onze redactie ging langs bij schoonheidssalon B-Beauty & Nails en tattooshop Hell Tattoo in hartje Leuven.
 3. Rijbewijs kwijt na positieve speekseltest
  WILSELE

  Rijbewijs kwijt na positieve speeksel­test

  Een automobilist onder invloed is donderdag tegen de lamp gelopen in Wilsele. De Leuvenaar reed met zijn auto over de Kolonel Begaultlaan toen een patrouille van het fenomeenteam van de Leuvense politie overging tot een verkeerscontrole. De inspecteurs hadden al snel het vermoeden dat de man onder invloed van verdovende middelen reed en een speekseltest bevestigde dit. Er werd proces-verbaal opgesteld en zijn rijbewijs werd ingetrokken voor vijftien dagen.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag