De man knalde op het verkeerseiland op het verkeerseiland, toen hij op de Naamsesteenweg vanuit de Prins de Lignestraat, richting Leuven afdraaide.
Volledig scherm
De man knalde op het verkeerseiland op het verkeerseiland, toen hij op de Naamsesteenweg vanuit de Prins de Lignestraat, richting Leuven afdraaide. © Vertommen

Man rijdt verkeerde richting straat uit en gaat met auto over de kop op verkeerseiland Naamsesteenweg

LEUVENEen bestuurder is zondagavond met zijn wagen op z’n dak beland, nadat hij op een verkeerseiland botste in de Prins de Lignestraat in Leuven.

 1. “Spaghetti zal je altijd kunnen krijgen, maar Bavet wordt meer dan dat”: nieuwe CEO Mike Thumas ziet het groots, in binnen én buitenland
  PREMIUM
  Bever

  “Spaghetti zal je altijd kunnen krijgen, maar Bavet wordt meer dan dat”: nieuwe CEO Mike Thumas ziet het groots, in binnen én buitenland

  ‘Het lekkerste spaghettirestaurant in jouw buurt’, zo omschrijft Bavet zichzelf op haar website. In nauwelijks zeven jaar tijd groeide de keten uit tot een ware hotspot voor spaghettiliefhebbers in het hele land. Na die zeven magische jaren geeft oprichter Peter Van Praet (34) de scepter van zijn spaghetti-imperium door aan Mike Thumas (50) uit Bever. Wij spraken met de nieuwe CEO, over Belgische bolognesesaus, dessertjes, en zijn toekomstplannen binnen en buiten ons land.
 2. Zesendertigste ICT-praktijkdag lokt meer dan duizend leerkrachten: “A.I.-toepassingen als ChatGTP zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse onderwijs”
  Leuven

  Zesender­tig­ste ICT-praktijk­dag lokt meer dan duizend leerkrach­ten: “A.I.-toepassin­gen als ChatGTP zijn niet meer weg te denken uit het hedendaag­se onderwijs”

  Op UCLL-campus Proximus vond voor de 36e maal de ICT-praktijkdag plaats. 1050 leerkrachten en informaticacoördinatoren maakten de hele dag lang kennis met de allernieuwste onderwijstechnologieën in het veld. Ook te gast was Vlaams minister van onderwijs Ben Weyts (N-VA), die aankondigde één miljoen euro te investeren in ICT-bootcamps voor scholen, verzorgd door Fourcast.