Madmum, een nieuwe koffiezaak van Pieter Claes aan de Vaartkom in Leuven.
Volledig scherm
Madmum, een nieuwe koffiezaak van Pieter Claes aan de Vaartkom in Leuven. © Vertommen

Madmum opent derde zaak in Vaartkom: “We nemen opnieuw de tijd om van koffie te genieten”

LeuvenKranen domineren de skyline van de Leuvense Vaartkom. Maar tussen de monumentale bouwwoede aan de overkant door werkte ook Pieter Claes (46) hard aan zijn nieuwe koffiezaak. Tot woensdag: de dag waarop de derde vestiging van Madmum de deuren opende. 

0 reacties

 1. Brasserie L’Etoile d’Or slaat nieuwe weg in na de zomer: “Het is tijd voor een nieuw concept met bier en friet als hoofdingrediënten”
  PREMIUM
  Leuven

  Brasserie L’Etoile d’Or slaat nieuwe weg in na de zomer: “Het is tijd voor een nieuw concept met bier en friet als hoofdingre­diën­ten”

  Brasserie L’Etoile d’Or aan de Tiensevest in Leuven is al vele jaren een vaste waarde in de Leuvense horeca. De zaak van Kevin Vanderauwera -die ook voorzitter is van Horeca Leuven- kan rekenen op een trouw publiek maar de coronaperiode heeft een deur geopend naar een nieuw mooi hoofdstuk. “Ik ging zoals zovelen nadenken over de toekomst en ik kwam terecht bij een nieuw concept: Frietcafé L’Etoile d’Or”, vertelt uitbater Kevin Vanderauwera.
 2. Nieuwe stappen om zwart punt Mechelsesteenweg aan E314 aan te pakken: “Er komt een fietsersbrug over de snelweg en twee tunnels onder de oprit en afrit”
  PREMIUM
  Leuven/Herent

  Nieuwe stappen om zwart punt Mechelse­steen­weg aan E314 aan te pakken: “Er komt een fietsers­brug over de snelweg en twee tunnels onder de oprit en afrit”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer van het Vlaams Gewest gaat de verkeersveiligheid van de Nieuwe Mechelsesteenweg (N26) tussen de E314 en R23 aanpakken. Het gaat om ingrijpende maatregelen op het grondgebied van Leuven én Herent. “De veiligheid wordt verhoogd door een nieuw fietspad en oversteekplaatsen voor fietsers aan te leggen. Ook voor automobilisten wordt het veiliger oversteken”, legt de Leuvense schepen Dirk Vansina (CD&V) uit.