“Ludo, kom uw geld terughalen”: vergeten komma zorgt voor veel te duur betaald broodje

LeuvenHet WK wielrennen trok het voorbije weekend enorm veel volk naar Leuven en door alle drukte kan het al eens misgaan. Zo rekende broodjeszaak ‘Hoegaards broodje’ maar liefst 742,50 euro te veel aan voor twee broodjes en een drankje. Klant Ludo vergat namelijk de komma tussen de cijfers 7 en 5 in te geven via Payconiq toen hij afrekende.

53 reacties

 • Luc Soetaerts

  1 maand geleden
  Blamage voor Payconiq. Handelaar zou via het systeem de terugbetaling moeten kunnen doen. Te gek dat je er zelf achter moet komen met een digitaal betalingsplatform.
 • Heidi Werbrouck

  1 maand geleden
  Guy Vermeulen, neen. Payconiq is een app, geen bankkaart waarbij je rekeningnr vermeld wordt Als je teveel hebt betaald moet je het via Payconiq zelf zien op te lossen, niet de handelaar
 • Ken Goeste

  1 maand geleden
  Dit is een pure reclame stunt. Had het 17,50€ geweest ging je hem niet gehoord hebben. Maar hij zal gedacht hebben dat het verschil toch een beetje te groot was. Slim gezien om zo als de eerlijke zaakvoerder over te komen.
 • ivo torfs

  1 maand geleden
  Nu maar hopen dat er niet teveel Ludo's aan 't aanschuiven zijn...
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Eerlijke zaakvoerder, hopelijk ook beter opletten, door iedereen die op deze manier betalingen doet.
 1. TIPS. De leukste halloweentochten in Leuven en het Hageland: griezelen van Diest tot Loonbeek
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  TIPS. De leukste halloween­toch­ten in Leuven en het Hageland: griezelen van Diest tot Loonbeek

  Halloween staat opnieuw voor de deur. In de nacht voor Allerheiligen komen monsters en geesten weer even tot leven, want op 31 oktober spoken ze er zoals elk jaar op los. Zin om vrienden en familie eens goed bang te maken? Of wil je zelf eens goed bang gemaakt worden? Onze regio kent heel wat leuke wandelingen in het thema. Verschillende verenigingen organiseren een eigen halloween-, griezel-, of heksentocht. Wij geven je alvast een aantal tips voor de regio Leuven en het Hageland. Durf jij ernaartoe te gaan?