Zone 30 in Leuvense deelgemeenten wordt stapsgewijs uitgerold
Volledig scherm
PREMIUM
Zone 30 in Leuvense deelgemeenten wordt stapsgewijs uitgerold © Stad Leuven

Lubbeek is niet akkoord met uitbreiding zone 30 in grensstraten met Leuven, volgen andere buurgemeenten mobiliteitsplan wel?

Holsbeek/Bierbeek/Herent/RotselaarDe invoering van zone 30 in alle deelgemeenten van Leuven beroert de gemoederen. Eén van de opvallende tegenstanders is het gemeentebestuur van Lubbeek: zo blijft de maximumsnelheid 50 kilometer per uur in grensstraten Jan Davidtsstraat en Lange Lostraat. Zien de gemeentebesturen van Holsbeek, Bierbeek, Rotselaar en Herent deze snelheidsbeperking in hun grensstraten ook niet zitten, of net wel?

 1. Delhaize Kessel-Lo herrijst na drie weken durende totaalrenovatie: “Klaar voor de eeuwigheid? Toch zeker voor de komende jaren.”
  Leuven/Kessel-Lo
  1

  Delhaize Kessel-Lo herrijst na drie weken durende totaalreno­va­tie: “Klaar voor de eeuwigheid? Toch zeker voor de komende jaren.”

  Het was voor veel Delhaizeklanten verbaasd opkijken bij het horen dat hun favoriete grootwarenhuis de deuren zou sluiten voor ingrijpende renovatiewerken. De winkel op de Diestsesteenweg stond al langer in de stijgers, maar bleef wel gewoon open voor publiek. Niet getreurd, want een luttele drie weken later verrijst de winkel uit zijn bouwassen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.