Op de ramen van De Dry Coppen hangen 'loergaten' waardoor mensen naar de nieuwe keuken van Dagelijkse Kost kunnen komen kijken (inzet).
Volledig scherm
Op de ramen van De Dry Coppen hangen 'loergaten' waardoor mensen naar de nieuwe keuken van Dagelijkse Kost kunnen komen kijken (inzet). © Vertommen

'Loer' eens binnen in nieuwe keuken Dagelijkse Kost

LEUVENProductiehuis Hotel Hungaria en televisiekok Jeroen Meus hebben een promofilmpje gelanceerd op Facebook. Daarin wordt opgeroepen om eens binnen te 'loeren' in De Dry Coppen in de Schrijnmakersstraat in Leuven. Dat historische pand is immers de nieuwe locatie voor de opnames van Dagelijkse Kost vanaf 31 augustus.

 1. Animal Rights voert voor vijfde keer actie tegen dierenproeven KUL
  Leuven

  Animal Rights voert voor vijfde keer actie tegen dierenproe­ven KUL

  Een twintigtal leden van Animal Rights is vandaag opnieuw samengekomen op de Oude Markt in Leuven om te protesteren tegen de dierenproeven van de KU Leuven. De dierenrechtenorganisatie eiste eerder al dat de KU Leuven meer transparant is over haar apenexperimenten, en kaartte nu de samenstelling van de ethische commissies aan, die beslissen over het al dan niet doorgaan van dierenproeven. “Er is niemand die echt geeft om de bescherming van dierenrechten”, zegt campagnecoördinator Jen Hochmuth.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen