Daisy tijdens haar auditie voor BGT
Volledig scherm
PREMIUM
Daisy tijdens haar auditie voor BGT © Belgium's Got Talent

Leuvense zangeres Daisy (27) neemt deel aan Belgium’s Got Talent: “Ik draag het nummer op aan mijn overleden ouders”

De 27-jarige Daisy Opdebeeck is klaar voor Belgium’s Got Talent. Vrijdag is het tijd voor de zevende en tevens laatste auditie-aflevering van het populaire VTM-programma. Onze regio wordt ditmaal verdedigd door de jonge zangeres uit Leuven. Daisy verloor haar beide ouders en brengt een zelfgeschreven lied dat ze aan hen opdraagt. 

0 reacties

 1. Leuven verlengde Vaartkomshuttle, maar 4 uur gratis parkeren niet: “Het bracht geen soelaas want de bezettingscijfers bleven slecht”
  Leuven
  3

  Leuven verlengde Vaartkoms­hutt­le, maar 4 uur gratis parkeren niet: “Het bracht geen soelaas want de bezettings­cij­fers bleven slecht”

  Oppositiepartij N-VA Leuven stelt zich vragen bij de beslissing om 4 uur gratis parkeren in parking Vaartkom niet te verlengen. “En dat terwijl de shuttlebus tussen de parking en het centrum wel werd verlengd met een prijskaartje van 100.000 euro. Dan had het stadsbestuur dat geld beter geïnvesteerd in gratis ondergronds parkeren in het centrum”, zegt gemeenteraadslid Katrien Houtmeyers.
 1. Mirte Fannes klaar om haar eindspurt te tonen op de 800 meter: “Ik ben niet van plan de kastanjes uit het vuur te halen voor de anderen”
  INDOORATLETIEK EK

  Mirte Fannes klaar om haar eindspurt te tonen op de 800 meter: “Ik ben niet van plan de kastanjes uit het vuur te halen voor de anderen”

  Met zeven atleten in de selectie voor het EK indoor in Polen scoort OEH ruim het hoogst qua aantal, ook al moest Michael Obasuyi in laatste instantie afhaken met een spierscheur. Maar ook DCLA met Mirte Fannes, Stijn Baeten en John Heymans is uitstekend vertegenwoordigd en VAC heeft met Noor Vidts zelfs een podiumkandidate in de vijfkamp.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen