Daisy tijdens haar auditie voor BGT
Volledig scherm
PREMIUM
Daisy tijdens haar auditie voor BGT © Belgium's Got Talent

Leuvense zangeres Daisy (27) mag ons land vertegenwoordigen op ‘Songfestival for the Blind’

Afgelopen vrijdag schitterde Daisy Opdebeeck (27) uit Leuven op de zevende en tevens laatste auditie-aflevering van Belgium’s Got Talent. Het werd een emotioneel eerbetoon aan haar overleden ouders. Met haar zelfgeschreven lied veroverde Daisy niet alleen de harten van de jury, maar van heel kijkend Vlaanderen en ver daarbuiten. Volgende maand mag de Leuvense ons land vertegenwoordigen op het ‘Songfestival for the Blind’. 

1 reactie

  • DIDIER FRANCART

    2 jaar geleden
    Toy toy toy Daisy, dat de best, jij dus, mag winnen in Krakau. Wat jij vermag is een voorbeeld voor vele anderen. Kreeg een krop in de keel toen ik je hoorde zingen en piano spelen. Onvoorstelbaar mooi en ontroerend.
  1. Noodlijdende Alma ontslaat 42 werknemers, sluit grootkeuken en beperkt openingsuren: “Niet ingrijpen zou het einde betekenen”
    PREMIUM
    Leuven

    Noodlijden­de Alma ontslaat 42 werknemers, sluit grootkeu­ken en beperkt openings­uren: “Niet ingrijpen zou het einde betekenen”

    Aan het begin van het academiejaar 2020-2021 werden er verschillende maatregelen genomen in alle vestigingen van studentenrestaurant Alma. Die vielen niet in goede aarde en de studenten bleven massaal weg. “Wij willen snel, gemakkelijk en goedkoop als het op eten aankomt. Dat is de Alma momenteel niet meer”, klonk het toen. Het noodlijdende studentenrestaurant kondigt na een paar rampzalige academiejaren een grote herstructurering aan.