Aan de Tiensestraat laten fietsers zich vaak betrappen terwijl ze in de verkeerde richting rijden.
Volledig scherm
Aan de Tiensestraat laten fietsers zich vaak betrappen terwijl ze in de verkeerde richting rijden. © Vertommen

Leuvense politie schrijft op een avond 214 processen-verbaal uit voor fietsovertredingen

 1. Leuvense postbode Benjamin (32) stelt klanten gerust: “Onze Bpost-familie begint dagelijks met de mindset: alle pakjes moeten weg”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense postbode Benjamin (32) stelt klanten gerust: “Onze Bpost-familie begint dagelijks met de mindset: alle pakjes moeten weg”

  Gesloten winkels, de komst van Sinterklaas, Black Friday én Kerstmis: nog nooit eerder had Bpost het zo druk in ons land. Een deel van de klanten zal z'n bestelling niet meteen thuisgeleverd krijgen, maar zelf moeten afhalen. Maar wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, kan na vijf dagen alsnog rekenen op een thuislevering. De postbodes roepen gezamenlijk op tot respect voor hun job, want ook zij hebben er maar twee. “We doen er alles aan om de klanten gelukkig te maken. Iedereen werkt hier keihard”, zegt de Leuvense postbode Benjamin Houtput.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 3. Nog op zoek naar inspiratie, Sint? Met deze zes tips maak je de kinderen zeker blij!
  PREMIUM
  Leuven

  Nog op zoek naar inspiratie, Sint? Met deze zes tips maak je de kinderen zeker blij!

  Joepie! Het was even spannend, maar Sinterklaas en zijn roetpieten zijn toch veilig aangekomen in ons land. Bij zijn intrede had de goedheiligman ook een blijde boodschap: er zijn dit jaar géén stoute kinderen! We kunnen dus allemaal weer braaf ons schoentje zetten. Maar heeft de Sint nog wel voldoende inspiratie na al die jaren? Wij gingen eens polsen bij drie Leuvense speelgoedwinkels naar hun ultieme tips voor de Sint.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas