Erik Meulemans van Schoenen Mertens in de Mechelsestraat blijft benadrukken dat Leuven opnieuw het imago van een bereikbare stad moet krijgen bij de mensen.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Meulemans van Schoenen Mertens in de Mechelsestraat blijft benadrukken dat Leuven opnieuw het imago van een bereikbare stad moet krijgen bij de mensen. © Vertommen

Leuvense middenstand reageert op het relanceplan: “Als je stad onvoldoende vlot bereikbaar is, zal niets helpen”

LeuvenDe stad Leuven lanceerde zopas een relanceplan van ruim 2 miljoen euro om de lokale handel en horeca door de coronacrisis te helpen. Dit vindt de middenstand van de geplande maatregelen.

9 reacties

 • Carla Van Geel

  1 maand geleden
  De winkels moeten aanvaarden dat alleen als de economie terug goed draait de koopkracht zal toenemen. Intussen is de enige mogelijkheid om te overleven een interessante online site openen. In feite is het onlogisch dat na zovele jaren er online gekocht wordt er nog winkels bestaan die dat niet doen. Shoppen in Leuven met de wagen is al lang verleden tijd. De trein stopt dicht bij alle winkelstraten.
 • Paul Verbeeck

  1 maand geleden
  Ze hebben het volk (klanten) verjaagd uit Leuven en ervoor zorgen dat deze willen terugkeren gaat moeilijk worden , ze hebben nu geleerd dat ze op een ander kunnen winkelen gaan tegen lagere (parkeer)kosten en makkelijker bereikbare plaatsen .
 • Yves Delise

  1 maand geleden
  Misschien tijdelijk bij het relanceplan de stadsparkings 4 uur gratis maken of een verlaagd tarief aanbieden. De handelaars steunen is punt 1 maar er moeten eerst wel weer klanten aangetrokken worden ..
 • Frans Desmet

  1 maand geleden
  Ik moet de vorige schrijvers gelijk geven .Nu zijn de groene nog bezig om de inwoners te pesten door nog meer parkeerplaatsen weg te nemen. Sommige bewoners vinden het fijn dat hun straat afgesloten is en alleen voor hen toegankelijk is Wel verbied die om in andermans straat te rijden ook hun familie bezoek uit andermans straat dan is er al een groot verkeersprobleem opgelost als die niet meer met de auto kunnen rijden iedereen zelfde lasten en lusten zegt men
 • FRANCIS CAMMAERTS

  1 maand geleden
  Zolang de groene waanzin niet stopt gaat er niets veranderen, de mensen blijven gewoon weg. Alles in functie van de bakfiets.
 1. Van het strooizout naar de Wetstraat, woordvoerder Agentschap Wegen en Verkeer maakt overstap naar politiek: “Misschien kan ik nu zelf terug wat genieten van de sneeuw”
  PREMIUM
  HAACHT

  Van het strooizout naar de Wetstraat, woordvoer­der Agentschap Wegen en Verkeer maakt overstap naar politiek: “Misschien kan ik nu zelf terug wat genieten van de sneeuw”

  Veva Daniels (33) is al bijna vijf jaar het gezicht van het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Op 1 juni ruilt ze het strooizout echter voor de Wetstraat. “Ik volg mijn passie en stap voltijds de politiek in”, zegt Daniels. Ze zal de communicatiecel van de federale Groenfractie gaan leiden.
 1. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan

 2. Elektrische fiets schiet in brand in lift
  Play

  Elektri­sche fiets schiet in brand in lift