Schepen Bieke Verlinden (sp.a) voelt ook in haar eigen gezin dat opvoeden meer dan ooit een uitdaging is in coronatijden. Net daarom neemt de stad Leuven initiatieven om ouders bij te staan.
Volledig scherm
Schepen Bieke Verlinden (sp.a) voelt ook in haar eigen gezin dat opvoeden meer dan ooit een uitdaging is in coronatijden. Net daarom neemt de stad Leuven initiatieven om ouders bij te staan. © RV

Leuvense Maand van de Opvoeding staat ouders digitaal bij: “Veel balletjes tegelijk in de lucht houden”

De week van 18 tot 24 mei staat als ‘Week van de opvoeding’ al jaren in teken van opvoeden. In Leuven maakt het Huis van het Kind daar ieder jaar de ‘Maand van de Opvoeding’ van met allerlei activiteiten voor ouders en kinderen. Door de coronacrisis kunnen deze events niet plaatsvinden maar het Huis van het Kind Leuven lanceert een boeiend digitaal aanbod.

0 reacties

 1. De WK-pronostiek van cafébazin Germaine Gilis (78): “Ze zijn allemaal ‘aan hun gat gedoopt’ met het geld dat ze verdienen, maar als ik iemand moet kiezen? Wout Van Aert”
  Leuven

  De WK-pronostiek van cafébazin Germaine Gilis (78): “Ze zijn allemaal ‘aan hun gat gedoopt’ met het geld dat ze verdienen, maar als ik iemand moet kiezen? Wout Van Aert”

  De komende dagen laat HLN Leuven enkele bekende gezichten in de stad aan het woord over hun favoriet voor de eindzege op het WK Wielrennen. Vandaag mag cafébazin Germaine Gilis van ‘Inn ’t Joor 1’ in de Ravenstraat haar klare blik geven op de koers. “Ach, die ‘coureurs’ van tegenwoordig zijn allemaal aan hun gat gedoopt met die enorme bedragen die ze verdienen”, lacht Germaine.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.