De ‘Skin Color Collection’-kleurpotloden zijn geïnspireerd op het ‘The Color Experiment’ dat het onderwijsnetwerk Samen Onderwijs Maken (SOM) in 2019 uitvoerde.
Volledig scherm
De ‘Skin Color Collection’-kleurpotloden zijn geïnspireerd op het ‘The Color Experiment’ dat het onderwijsnetwerk Samen Onderwijs Maken (SOM) in 2019 uitvoerde. © Stad Leuven

Leuvense leerlingen ontvangen ‘diverse’ huidskleurpotloodjes

LeuvenDe leerlingen van de Vlierbeekschool en De Nova Kids kregen dit schooljaar als eerste een setje huidskleurpotloden. Schepen van Onderwijs en Diversiteit Lalynn Wadera (Vooruit) bezoekt in oktober en november elke Leuvense basisschool om kleurpotloden in zeven verschillende huidskleuren uit te delen aan leerlingen van het eerste leerjaar.

0 reacties

  1. RESTOTIP. Heidi's Strijkhuisje # Met De Kleine Honger: Verse dagelijkse kost, aan een schappelijke prijs
    PREMIUM
    Tienen

    RESTOTIP. Heidi's Strijkhuis­je # Met De Kleine Honger: Verse dagelijkse kost, aan een schappelij­ke prijs

    In een doodgewone woning in de Meerstraat in Goetsenhoven bij Tienen kan je (bijna) iedere dag terecht voor afhaalgerechten. Dagelijkse kost tegen een schappelijke prijs. Balletjes in tomatensaus, lasagne, witloof in hespenrolletjes en kaassaus... noem maar op. Maar evenzeer staat er een vispannetje met puree of vegetarische gerechten op het menu. Via haar Facebookpagina kunnen geïnteresseerden suggesties voorstellen. Als er voldoende interesse hiervoor is, gaat Heidi op zoek naar dagverse ingrediënten en kruipt ze achter haar fornuis.