Ook de vaccinaties bij jongeren lopen bijzonder goed in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de vaccinaties bij jongeren lopen bijzonder goed in Leuven. © Vertommen

Leuvense jongeren koploper in vaccinaties: “Uitstekend nieuws, zeker nu het schooljaar weer bezig is”

LeuvenDe vaccinatiecampagne in Leuven loopt als een trein en bereikt opnieuw een mijlpaal. Bijna 90 procent van de jongeren kreeg een eerste prik en 75% is intussen volledig gevaccineerd. Van de volwassen Leuvenaars is 91% volledig gevaccineerd. “Dat zijn schitterende cijfers”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) trots.

0 reacties

  1. Leuven neemt afscheid van Koen Rombaut (61), de man die onder meer Kurt Cobain op het podium zette: “Pa, je hebt je All Areas-pass daarboven verdiend. Het gaat je goed op je laatste tournee”
    PREMIUM
    Leuven

    Leuven neemt afscheid van Koen Rombaut (61), de man die onder meer Kurt Cobain op het podium zette: “Pa, je hebt je All Are­as-pass daarboven verdiend. Het gaat je goed op je laatste tournee”

    “Ik heb mijn weg afgelegd”, staat er te lezen op een rouwbrief die veel te vroeg werd geschreven. De woorden zinderen nog na bij velen die op 24 november het slechte nieuws kregen over het plotse overlijden van Koen Rombaut. Amper 61 jaar jong maar wel een boeiend leven vol rock ’n roll achter de rug. Dat bleek ook tijdens de afscheidsplechtigheid. “Soms was pa op tournee en dan belde hij ’s ochtends vroeg omdat hij dacht dat het avond was”, aldus dochter Karen.