De Leuvense Jaartallen zijn blij dat het verenigingsleven weer op gang is gekomen.
Volledig scherm
De Leuvense Jaartallen zijn blij dat het verenigingsleven weer op gang is gekomen. © Leuvense Jaartallen

Leuvense Jaartallen blikken terug op Festival: “De Mannen en de Marrainen maakten 360 kinderen met een beperking gelukkig op de 47ste Speciale Kinderdag Arthur Dewit”

LeuvenNu iedereen in Leuven –en de wereld- uitkijkt naar het WK Wielrennen is het voor de Leuvense Jaartallen het ideale moment om terug te blikken op hun jaarlijks Festival der Jaartallen. “Het deed goed om iedereen na een jaar pauze nog eens samen te zien. En nu op naar 2022”, vertelt voorzitter François Michiels.

0 reacties

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. TIPS. Hier leven kinderen zich uit tijdens de herfstvakantie: 8 niet te missen kampen in de regio Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  TIPS. Hier leven kinderen zich uit tijdens de herfstva­kan­tie: 8 niet te missen kampen in de regio Leuven en het Hageland

  Van 30 oktober tot en met 7 november is het weer herfstvakantie. Negen dagen lang hoeft je kroost dus niet naar school. Dat betekent dat je andere manieren zal moeten zoeken om zoon- of dochterlief bezig te houden. Wij gingen alvast op zoek naar enkele toffe herfstkampen in de regio Leuven en in het Hageland. Zoek je iets actief, zodat je oogappel al zijn energie kwijt kan? Of houdt hij of zij het liever wat rustiger? Deze herfstvakantie is er voor ieder wat wils in de regio.