Leuvense hiphopgroep Soundrascalz. Links: initiatiefnemer 7Hills-project Kas Wauters.
Volledig scherm
Leuvense hiphopgroep Soundrascalz. Links: initiatiefnemer 7Hills-project Kas Wauters. © Vertommen

Leuvense hiphopgroep zamelt 3000 euro in voor Jordaans vluchtelingenskatepark

De Leuvense hiphopgroep Soundrascalz organiseerde op vrijdag 24 mei een benefiet in de Stelplaats in Leuven. Door middel van merchandising en de verkoop van eten en drankjes wilden ze extra geld inzamelen voor 7 Hills, een skatepark voor vluchtelingen in Jordanië. En met resultaat, want de benefiet bracht 3000 euro op.

  1. ASSISEN. Beschuldigde fatale burenruzie richt zich in laatste woord tot familie in zaal: “Het is spijtig dat ik Luc niet beter heb leren kennen. Als ik kon, ik zou jullie troosten”
    Leuven/Kortenaken

    ASSISEN. Beschuldig­de fatale burenruzie richt zich in laatste woord tot familie in zaal: “Het is spijtig dat ik Luc niet beter heb leren kennen. Als ik kon, ik zou jullie troosten”

    De 74-jarige Roger Putseys kreeg vrijdagochtend het laatste woord in het Leuvense assisenhof. “Het is spijtig dat ik Luc niet beter heb leren kennen. Als ik kon, ik zou jullie troosten”, richtte hij zich tot familie en nabestaanden in de zaal. Putseys stond deze week terecht omdat hij diezelfde Luc (56), een voormalig paracommando, vier jaar geleden neerstak met een koksmes op zijn oprit in Kortenaken na een jarenlange burenruzie.