De VR-ervaring maakte duidelijk indruk op sommige bewoners van Vaart der Brouwers.
Volledig scherm
De VR-ervaring maakte duidelijk indruk op sommige bewoners van Vaart der Brouwers. © Vertommen

Leuvense Domitys-residentie pakt uit met virtual reality: “Origineel vermaak voor senioren in Vaart der Brouwers”

LeuvenDe bewoners van Vaart der Brouwers aan de Leuvense Vaartkom kregen zopas een bijzondere ervaring voorgeschoteld: virtual reality met de gekende speciale brillen. Zo konden ze onder meer een digitaal bezoek brengen aan de Noorse Fjorden en zelfs aan de Grand Canyon.

0 reacties

  1. Schepen Denise Vandevoort (Vooruit) stopt eind 2022 als schepen in Leuven: “Tijdens mijn ziekte kwamen de dingen des levens bovendrijven…Het is tijd voor mezelf, mijn familie en de vrienden”
    PREMIUM
    Leuven

    Schepen Denise Vandevoort (Vooruit) stopt eind 2022 als schepen in Leuven: “Tijdens mijn ziekte kwamen de dingen des levens bovendrijven…Het is tijd voor mezelf, mijn familie en de vrienden”

    De Leuvense politica Denise Vandevoort (Vooruit) neemt eind dit jaar afscheid van de politiek. Daarmee komt er een einde aan een politiek engagement dat begon in het midden van de jaren tachtig, waaronder negentien jaar als schepen. “Mijn ziekte liet me beseffen dat er meer is in het leven dan enkel werken, hoe waardevol dat werk ook is”, aldus Denise Vandevoort (65). Blijft de vraag: wie volgt haar in Leuven op als schepen van Cultuur, Toerisme en Senioren?