Daan Goutsmet maakte eerder al een coronalied met Marc Van Ranst in een opvallende bijrol.
Volledig scherm
Daan Goutsmet maakte eerder al een coronalied met Marc Van Ranst in een opvallende bijrol. © Daan Goutsmet

Leuvense deelnemer van The Voice lanceert debuutsingle: “Ik wil de vinger op de wonde leggen”

LeuvenDe Nederlandstalige zanger Daan Goutsmet (27) uit Leuven brengt zijn debuutsingle ‘Achtbaan’ uit. “Het nummer gaat over de vervelende stemmetjes in ons hoofd maar ook over relativeren en de kunst van het zorgeloos amuseren. Als artiest vind ik het mijn plicht om mensen terug hoop te geven”, vertelt de twintiger die zich liet opmerken in The Voice.

0 reacties

 1. Tournée Générale: Oudste cafébazin van Leuven Germaine (78) drinkt haar eerste gin-tonic... op een ander: “Ik heb geen terras, dus moet ik naar de Carlisse”
  PREMIUM

  Tournée Générale: Oudste cafébazin van Leuven Germaine (78) drinkt haar eerste gin-to­nic... op een ander: “Ik heb geen terras, dus moet ik naar de Carlisse”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met cafébazin Germaine van Inn ’t Joor 1 naar café Carlisse. “Ik moet wel, want mijn café heeft geen terras”, aldus de oudste cafébazin van Leuven.
 2. Leuvense zanger ‘leent’ Marc Van Ranst voor nieuwe videoclip: “Ik hoop dat hij het kan waarderen”

  Leuvense zanger ‘leent’ Marc Van Ranst voor nieuwe videoclip: “Ik hoop dat hij het kan waarderen”

  De Neerpeltse singer-songwriter Daan Goutsmet (26) is de muren van zijn appartement in Leuven meer dan beu en lanceert zijn nieuw nummer ‘Samen alleen’. “Deze creatie kwam volledig tot stand tijdens de coronacrisis en focust zich specifiek op jongvolwassenen die zoals ik volledig afgesloten leven van de wereld. Ik heb deze moeilijke periode aangegrepen om het beste uit mezelf te halen”, legt Daan uit, die Marc Van Ranst een rol gaf in de videoclip.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?