Mohamed Ridouani (sp.a) heeft een zwaar jaar achter de rug als burgemeester van Leuven, maar kon onder meer rekenen op de steun van zijn familie op moeilijke momenten.
Volledig scherm
PREMIUM
Mohamed Ridouani (sp.a) heeft een zwaar jaar achter de rug als burgemeester van Leuven, maar kon onder meer rekenen op de steun van zijn familie op moeilijke momenten. © Vertommen

Leuvense burgemeester Mohamed Ridouani (41) blikt terug op 2020: “Als je een koekje en een slaapwel krijgt van je zoon, dan is een zware dag snel vergeten”

LeuvenIn december blikken we in Vlaams-Brabant en Brussel in 20 verhalen terug op 2020. Mohamed Ridouani (sp.a) had de sjerp bij wijze van spreken nog maar net om de schouder toen hij de zwaarste crisis sinds lang op zijn boterham kreeg. Niet evident, maar Ridouani (41) toonde zich als een hoopvol leider voor de Leuvenaars. “Als je zoon slaapwel komt zeggen en een koekje in de vorm van een pinguïn op je bureau legt, dan is een zware dag snel vergeten”, aldus de Leuvense burgemeester.

0 reacties

 1. Onderzoek brengt uitsluitsel: overleden 16-jarige zat aan het stuur en reed 100 km/uur bij ongeval in Leefdaal
  Leefdaal

  Onderzoek brengt uitsluit­sel: overleden 16-jarige zat aan het stuur en reed 100 km/uur bij ongeval in Leefdaal

  Tijdens het dodelijk ongeval in Leefdaal zat de overleden T.A.S (16) uit Sint-Niklaas zelf achter het stuur. Na technisch-wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat hij het dubbel van de toegelaten snelheid van 50 km/uur reed. De passagier, ook een 16-jarige jongeman uit Leefdaal, werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis en werd ondertussen verhoord. “Hij is zwaar in shock”, zegt Nele Michiels van het Leuvense parket.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken